Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Språkresor?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Akademiska kulturstudier i Argentina

Argentina erbjuder en stor geografisk och kulturell mångfald. Du kan uppleva Anderna, Eldslandet, Patagonien, Pampas och stränder. Kulturellt sett finner du det indianska och det europeiska i otaliga sammansättningar, vare sig du besöker byar i bergen, fotbollsstadion eller storstadsnatten.
Kulturstudier tillhandahåller 4 kurser i Argentina;

Företagens samhällsansvar – Corporate Social Responsibility – är studien om hur företag på ett bra sätt kan integrera miljöhänsyn och social hänsyn i verksamheten. Vi erbjuder tre del kurser, nivå 1, 2 och 3 som kan kombineras under en termin. Kurserna kan även tas i kombination med spanska, spansk amerikansk litteratur eller filosofihistoria. Kurserna erbjuds i samarbete med Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires.

I Buenos Aires erbjuder vi studier i spanska två nivåer, nybörjare och avancerad. Har du inte läst någon spanska sedan tidigare så erbjuds du att ta en förberedande kurs två veckor före terminsstart som ger dig rätt nivå för att studera spanska på universitetsnivå. Som tillägg till spanska väljer du ett av följande ämnen; CSR, spansk-amerikansk litteratur eller filosofihistoria med ett miljöfilosofiskt perspektiv. Studierna erbjuds i samarbete med Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires.

I Buenos Aires erbjuder vi kursen Filosofihistoria med ett miljöfilosofiskt perspektiv. I tillägg väljer du ett av följande ämnen; Spanska; CSR. Kursen ges i samarbete med Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires.

Denna kurs ger en introduktion till spanskamerikansk litteratur. Kursen erbjuds i kombination med spanska 1 eller 2. Tillsammans uppnår du 30 högskolepoäng. Samarbetspartners för denna kurs är Universidad Nacional de San Martin, Buenos Aires.

Relaterade artiklar
Ställ en fråga