UTBILDNING

Besök CareerOn

Få ett försprång i karriären genom att utbilda dig inom rätt område! Sök Utbildning är
ett samarbete mellan Feber och CareerOn:s söktjänst Utbildningssidan.

Intresserad av en karriär inom försäljning? Läs mer här!

För annonsering, kontakta CareerOn på +46 8 120 359 03Heta utbildningar


Nationalekonomprogrammet, Linnéuniversitetet

Nationalekonom är ett yrke för dig som gillar samhällskunskap och ekonomi. Som nationalekonom analyserar du vår globaliserade ekonomiska värld.

Informationsteknologi - User Experience Design, Högskolan i Skövde

Programmet fokuserar på design av lättanvända IT-system. Vare sig det gäller en mobiltelefon, instrumentpanelen i en bil, eller kontrollsystemet i kärnkraftverk behöver informationen presenteras på rätt sätt vid rätt tidpunkt.

Transport - Yrkesplugget

På Yrkespluggets Vuxenutbildningar får du den kompetens du behöver för att lyckas i ditt framtida yrke. Du befinner dig i en lugn och trygg arbetsmiljö samtidigt som du går en yrkesutbildning. Dessutom kommer du att ha roligt när du förbereder dig för ditt kommande yrke!

Bergsskolan – utbildningar inom berg och metall!

Bergsskolan i Filipstad etablerades år 1830. Vi har sedan dess utbildat högskoleingenjörer och högskoletekniker inom berg och metall. Nu samverkar vi med Luleå tekniska universitet.

Elkraftingenjör – produktion, distribution och miljö, Arboga kommun

Du kommer få kunskaper i hur man idag alstrar energi och om framtida tänkbara energikällor samt hur eldistribution överförs på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Bygg - Yrkesplugget

På Yrkespluggets Vuxenutbildningar får du den kompetens du behöver för att lyckas i ditt framtida yrke. Du befinner dig i en lugn och trygg arbetsmiljö samtidigt som du går en yrkesutbildning. Dessutom kommer du att ha roligt när du förbereder dig för ditt kommande yrke!

Underhållsingenjör-processteknik, Arboga kommun

Genom den här utbildningen kommer du få kompetens för att kunna ansvara för det akuta och förebyggande underhållet inom processteknisk industri speciellt mot kärnkraft.

Massageutbildning, Medicinskt Kursforum

Vill du arbeta med massage har Medicinskt Kursforum rätt utbildning för dig. Ansök till vår massageutbildning här och börja vägen mot ditt framtida yrke. Idrottsmassör är en 1 årig fortbildning på deltid/distans för massörer som ger dig den teoretiskt och praktiskt bästa grunden för att arbeta med individuella idrottare eller klubbar på alla nivåer.

LTH - Lunds Tekniska Högskola öppnar dörrarna till framtiden

Under över 50 år har utbildning, forskning och innovationer med rötter i LTH satt bestående och betydelsefulla avtryck i samhället. Som student hos oss hamnar du mitt i en värld av nytänkande, uppfinningsrikedom och entreprenörskap. En LTH-examen banar väg för ett meningsfullt och efterfrågat jobb

Ingenjörsutbildningar, Högskolan i Gävle

Har du funderingar på vad en ingenjör arbetar med och om en teknisk utbildning kan vara något för dig? Här finner du alla ingenjörsutbildningar från Högskolan i Gävle!

Ingenjörsutbildningar på Linnéuniversitetet

Ingenjörsutbildningar på Linnéuniversitetet, Linnéuniversitetet har ett stort utbud av program och kurser inom ämnet och bedriver även forskarutbildning

Data och IT-program på Linnéuniversitetet

Data och IT-program på Linnéuniversitetet, Linnéuniversitetet har ett stort utbud av program och kurser inom ämnet och bedriver även forskarutbildning

Grafik och teknikutbildningar på Brobygrafiska

YH-utbildningar hösten 2016: Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion | Förpackningsdesigner | Grafisk formgivare/tekniker.På Brobygrafiska kan du utveckla ditt kreativa skapande genom hela kedjan från idé till förverkligande, i en komplett teknisk miljö och med stora internationella möjligheter.

YH-Utbildningar, Iftac

Iftac är ett IT- och telekominriktat utbildningsföretag, och här ryms utbildningar riktade mot kvalificerad nätverksteknik, nätverksdrift och bredbandsbyggnad. Regionen Gävle-Sundsvall, med Hudiksvall som nav, betraktas som Sveriges centrum för fiberoptik och har utsetts av Vinnova till ett av landets åtta viktigaste innovationskluster. Vi erbjuder norra Europas mest kompletta infrastruktur för bredbandsutbildning

Masterprogram i systemvetenskap, Uppsala universitet

Vill du fördjupa dig i moderna systemutvecklingsmetoder? I så fall passar detta masterprogram dig. Utbildningen ger kunskaper i hantering av snabba och avancerade systemutvecklingsmetoder för utveckling av komplexa IT-system.

Civilingenjörsutbildning i informations och kommunikationsteknik, Lunds Tekniska Högskola

Som civilingenjör i Informations- och kommunikationsteknik är du särskilt lämplig att arbeta med och delta i teknikutvecklingen av framtidens produkter, system och applikationer.

Yrkeshögskola - IHM Business School

Efterfrågan på IHMs Yrkeshögskoleutbildningar ökar i snabb takt. De ger en gedigen grund för dig som vill kvalificera dig för ett eftertraktat jobb och sjösätta din karriär eller göra ett karriärbyte.

Affärsutvecklare Turism 400 YH-poäng, KYH Gotland

Utbildningen ger dig som student verktygen att kombinera resa, mat, boende och aktivitet/evenemang till koncept inom besöksnäringen.

Allmänna kurser - Naturvetenskap, folkhögskolan Hvilan

De naturvetenskapliga kurserna är till dig som som vill få en bra grund för vidare studier på högskola där det krävs naturvetenskapliga gymnasiekunskaper.
Gymnasium i fokus


Ullvigymnasiet

Ullvigymnasiet är känt för att ha bra utbildningar och bra lärare men också för att eleverna mår bra här och att alla verkar trivas med varandra. Alla skolor har förstås pluggandet som grundpelare, men det som skiljer Ullvi från andra skolor är det stora utbudet av aktiviteter. Vi vill att du ska trivas och tycka om vår skola.

Kitas Gymnasium

Välkommen till Kitas, mitt i centrala Göteborg. Kitas består av tre små skolor med bara 250 elever per skola. Det gör att du som elev får en lugn och trygg studiemiljö med nära kontakt med dina lärare.

Fridagymnasiet

Hos oss på Fridagymnasiet har vi en trygg och familjär atmosfär där ingen elev riskerar att försvinna bort bland hundratals elever, långa korridorer och stora klassrum. Vi är det personliga gymnasiet där alla känner alla – från elev och lärare till kock och vaktmästare.Feber utbildning i samarbete med